søndag 25. november 2012

Bildedryss

Nå har jeg tenkt at jeg har så liten tid igjen her, så bildedryss er bedre en å skrive masse tull. 
Til alle hjemme, jeg har det superfint, og her er noe av alt vi har gjort i det siste! 
Poolparty på skolen, selve poolpartyet var ikke vellykket, så vi droppet det og hadde det morro på andre måter. Solte oss og tullet på plenen mens vi så på guttene spille fotballturnering.


 På torsdag forrige uke var jeg med Kristine, Anette, Thea og Asle på verdens største kino! Imax i Sydney, skjermen var enorm. når vi så ek motorsykkel kjørte over skjermen ble hodet vridd rundt. Når vi i tilleg så på Skyfall, James Bond, der det er mye som skjer fort, ja da ble det litt slitsomt. Men kjempegøy å ha vært der! 
Etterpå dro vi på Hard rock cafe. Det var noe som måtte bli sjekket av på to do-listen. Kan ikke dra til Sydney i 3 mnd og ikke dra dit. 
På lørdag var det StereoSonic som er en endags festival i Sydney. Her er jeg med Anette og Asle. Herlig dag med masse sol, latter og artister som kom på rekke og rad. Lik'ere! 

Og såklart måtte vi kjøpe både singletter og hårbånd. Lettlurt. 
Guess what? I går hadde denne dama bursdag! Årets høydepunkt, i alle fall i år når bursdagen bestod av deilig hjemmelaget frokost, stranden med 30varmegrader, masse bading, sjokoladeresturant til middag, pakker, masse gode venner, kosing i parken, en tur på stampuben vår og nattbading i både havet og plaskebassenget på huset. Jeg var verdensheldigste bursdagsbarn og følte meg som en prinsesse :D 
Også fikk jeg jo så mange søte bursdagshilsner! Denne hilsnen fra minimi var kanskje den aller søteste, i alle fall på topp 3 :) 

Å halO! Sjekk hva jeg fikk til middag! Woooooaw! 
Nå er det bare noen dager med hverdag og hardjobbing med eksamen som vi har på torsdag, før Beach Hous skal ta ut siste sluttsalutt med tull og tøys før vi desverre må hjem :( 

Og en liten sluttsalutt på slutten av dette blogginnlegget også.... denne bumpet jeg på når vi gjekk hjem fra skolen en kveld for litt siden... å halo der! ÆSJ! 

Snakkes
xxx

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar