lørdag 15. september 2012

Svipptur til Sydney

Heihei!
På fredag var første gangen vi skulle møte offisielt på skolen. Vi skulle på et infomøte i "The Great Hall" på skolen. Vi fikk beskjed om å kle oss fint, med andre ord ikke komme i joggebukse. Da folk begynte å finne ut hva vi skulle ha på oss bestemte vi oss for å komme i dress og kjoler. Førsteinntrykket av idrettsklassen skulle være "en klasse over". Vi var så fine så! Etter infomøtet åpnet studentbaren på skolen "Bassment". Den dagen var det mer klassefest på grunn av at det kun var norske studenter som har kommet på skolen enda. Resten skal komme i løpet av denne helgen og neste uke. Da blir det morro :D Etter bassment dro alle ned på en bar i sentrum som het Shark bar. Der ble det stappfult etterhvert og vi møtte mange australiere som var superhyggelige. De er så åpne og snille her nede! 

Merker at jeg liker beach huset mer og mer etter at man får høre hvor strengt det er oppe på skolen. Som blandt annet at de har en stilletid hver kveld klokken 11. Her på beach huset er vi helt for oss selv og tar alt i vårt eget tempo. Det eneste som er litt teit er at vi må gå opp til skolen hver gang vi skal spise utenom frokosten i hverdagene. Det er vell en vanesak, ordner seg! 

I går (lørdag) dro jeg med Thea, Anette, Kristine og Adrienne til Sydney for en litten titt. Byen var ganske forvirrende og stor, og Skyskrapere overalt! Men vi fant sjokoladeresturanten vi har snakket om lenge! Det var godt det. En resturant der man får alt man vil med sjokolade. Jeg hadde belgisk vaffel men jordbær, banan, vaniljeis og selvfølgelig en ekstra liten skål med sjokolade. namnamnam! 
Klassiske bildet, er man turist så er man turist! 

Dette er da min lille sunne lunsj! 
Søte Anette som bor rett over gangen

Også en mcdonals elskende fugl. Det er så utroig mange rare fugler her nede. Papegøyer er like vanlig som måkene her nede. VI har en fugl som bor rett utenfor vinduet vårt på morgenen, lyden den lager er som 4 barn som skriker rett etter hverandre men i forskjellige tonefall. Veldig merkelig. 

Koser meg masse her nede! 
Kos og klem til dere der hjemme i Norge! 


1 kommentar:

  1. Høres fantastisk ut Ida!! :D spesielt de belgiske vaflene så greit spiselige ut :o Kos deg videre <3 love you lille!

    SvarSlett