fredag 21. september 2012

O-week

Heihei!

Nå er O-week (slags fadderuke) på skolen ferdig, idrettsgruppa har ikke vært de mest aktive på den fronten, droppet blandt annet karaokekveld og veldig pyntet coktailparty. Men når noen nevner fest er denne gruppen ikke veeldig vanskelig å få med. Så etter noen sløve dager med skole, mye volleyball, og pizzakveld ble vi med på bar-runde i regi av skolen. Startet med "Bassment" som er skolebaren, for så å titte innom flere av barene i Manly. Vi endte opp på Shark bar som vi har vært tidligere, kommer nok til å dra dit en del ganger senere.


 Her en noen fantastiske bilder av den gode idrettsgjengen fra barrunden på torsdag! 

Men vi gjør annet her og! Vi har hatt volleyball hele uken og treneren vår er landslagstrener, så han kan det. Ser irriterene plagsomt lekende lett ut når han viser. Det er ikke sååå lett.

I teoritimene på skolen må vi gå med businessklær. Følte meg ganske så tantete i starten, ser sikkert sånn ut fortsatt, men når alle på skolen går sånn er det faktisk ganske kult! Vi ser faktisk serriøse ut, ikke værst.
Slik må vi jenter gå. Dette er på vei hjem fra skolen, da er det ingen som orker en cm til med de prippene, vonde skoene.
(Anette, meg, Marte, Thea, Caroline og Adrienne)

Hørte forresten at dere hjemme måtte skrape is av bilen i dag, høres kanskje ironisk ut, men jeg sender varme tanker til dere! 

Glad i dere! 1 kommentar:

  1. Kjekt å se hvor fint du har det. Følger med. Nyt tiden. FF.

    SvarSlett